Kozmetika

Szempilla és Szemöldök Styling

Image

Szemöldök Styling

(Választható cérnás technika vagy csipesz)

 • Szemöldök szedés/cérnázás/gyanta2.500 - 3.500 Ft
 • Szemöldök festés+szedés7.500 Ft
 • Laminálás9.500 Ft
 • Henna festés5.000 Ft
 • Laminálás + festés13.500 Ft
 • Teljeskörű szemöldök styling16.000 Ft
Image

Szempilla Styling

 • Szempilla lifting10.500 Ft
 • Szempilla festés3.000 Ft
 • Szempilla lift + festés12.500 Ft
Image

Csomagajánlart

 • POSH Eyes csomag25.000 Ft
 • Tartalmaz teljeskörű szemöldök stylingot és szempilla lifting + festést.
Image

Szemöldök tervezés és formázás

Ha több hónapja nem történt karbantartás / új formát tervezünk, gyantás és csipeszes kombinált technikával dolgozva, előre megrajzolt formát alakítunk ki.

Szemöldök frissítés

Amennyiben igazítás szerű, már meglevő forma frissítését szeretnéd, csipeszes módszerrel újra frissé varázsoljuk szemöldöködet.

Szemöldök laminálás

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 4-6 héten át! Az eljárás során a szálakat felfelé fixálva jelentős volumen növekedést érhetünk el.

Szemöldök Henna festés

A henna szemöldökfesték több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak. Hiányos szemöldök esetében a bőrön is remekül kiegészíti a formát, bár tartóssága jelentősen kevesebb, mint a szőrszálakon.

Teljeskörű szemöldök styling

Ha tökéletes, akár tetoválás hatású szemöldökre vágysz, a teljeskörű szemöldök styling csomagot neked találtuk ki. Teljesen átvarázsoljuk a szemöldököd: Először laminálással elérjük a kívánt dússágot és rendezettséget, majd megrajzoljuk, és henna festéssel kialakítjuk az új/kívánt formát, végül pedig csipesszel és néhány esetben ollóval formázunk a hibátlan végeredmény érdekében.

Szempilla styling és Szempilla festés

A gyors, tartós eljárás hangsúlyossá teszi a szempillákat: a festés néhány percet vesz igénybe, a hatás pedig hetekig megmarad.

Szempilla lifting

Ezt az eljárást azoknak ajánljuk, akik a Szempilla-hosszabbítás helyett, a teljesen természetes hatású, lágyabb ívelést, a pillák hangsúlyossá tételét a szempillák megemelését választják. Sok hölgynek van elég sűrű és hosszú szempillája, de mivel a szálak egyenesek, nyitott szemnél szinte semmi nem látszik belőlük. Ráadásul van, aki nem tudja bevállalni a Szempilla-hosszabbítást, vagy nem is szükséges neki. Most már itt a kitűnő megoldás a Tartós Szempilla-göndörítés.

POSH EYES csomag

Teljeskörű szemöldök stylingot (vagyis laminálás, henna festést is tartalmaz) és egyben szempilla liftinget is magába foglalja.
Image
Image
© 2020 Posh Salon&Spa, Minden jog fenntartva.